När släpps samsung Galaxy 8?

Då var det återigen dags, hösten är fylld av spännande nyheter. Samsungs nya flaggskepp Galaxy S8 och S8 Plus har redan lanserats. Apple kommer inte släppa en ny iPhone förens tidigast i september. Men det är också iPhone’s tio års jubileum och Apple spås komma med ett ton av nya funktioner, appar och ett helt nytt designspråk.

Hur bra är Samsung mobiler?

Men Samsung är fortfarande den största tillverkaren av mobiltelefoner på planeten och slår både Apple och Huawei. I förra veckan släppte Trendforce en rapport för Q1 2017 som handlade om vilka som skapar rundgång i mobilrymden just nu.

Samsung kommer först, tätt följd av Apple och sen Huawei, Oppo och BBK/vivo. LG tog sig in på topp 6. Blackberry, HTC, Sony, OnePlus och resten sitter vid sidan av bordet och slickar upp resterna.

I Sydkorea rapporterar lokalnyheterna att Samsung Galaxy 8 Plus

räknas sälja mer än den vanliga Galaxy 8. Analysföretaget Yuanta Securities förutsåg en sammanlagd omsättning på 50.4 miljoner Plus-enheter per år. Galaxy 8 räknades kunna stå för 27.1 miljoner enheter.

Ska jag köpa iPhone 8? 

(Rykten)

Display: 4,7, 5,5 och 5,8 i 1920 x 1310 krökt OLED

Förvaring: 32 GB, 128 GB och 256 GB

CPU och RAM: A11-processor, 3-4 GB RAM

Kamera där fram: 8MP

Kamera där bak: 12MP dubbellins, dubbel-OIS, 4K-videoinspelning

Nytt: Irisskanner, trådlös laddning (!)

Ska jag köpa nya Samsung Galaxy S8?

Display: 5.8 och 6.2in 2960×1440 Super AMOLED Display

Förvaring: 64 GB intern, 256 GB utbyggbar

CPU och RAM: Qualcomm Snapdragon 835 eller Samsung Exynos 8895 Processor, 4 GB RAM

Frontkamera: 8 MP med autofokus

Bakkamera: 12MP, 4K videoinspelning, optisk bildstabilisering.

Extra: Irisskanner

Mycket av detta kan vi ju inte verifiera förens iPhone 8 släpps. Men det ger i alla fall en fingervisning om hur du ska tänka när det kommer till att köpa en ny mobil nu.

Vi gillar framförallt att båda telefonerna med största sannolikhet kommer ha en Irisskanner. Inget mer fepplande med tummarna på hemknappen.

Hoppas du fått lite matnyttig information om nya mobiler. Tänk alltid efter en extra gång innan du köper en mobil utan abonnemang!