Legenden om Zelda – Snart i din mobil

Med succéerna Super Mario Run och Fire Emblem Heros i ryggen nu släpps ytterligare ett av deras gamla klassiker som mobilspel. Snart kan vi följa med Link på nya äventyr!

Nintendo ger inte upp. De senaste åren har det känts som Nintendo, en av världens första tillverkare av tv-spel, har landat i skymundan jämfört med nya jättar som Playstation och X-box. Men än är den gamla pionjären inte slut.

Räkna med två till tre nya Nintendospel fram mars 2018

Enligt the Wall Street Journal är spelet fortfarande under utveckling och ska släppas efter titeln ”Animal Crossing”. Nintendos VD Tatsumi Kimishima håller sig alltså sann till deras uttalade strategi om att släppa mellan två och tre spel fram till mars 2018. Det vi vet är att Link äntligen återigen ska sadla upp!

Kan detta bli det snyggaste mobilspelet?

Spelet är ett samarbete mellan japanska utvecklarna DeNA och Nintendo.

Än så länge kan vi bara spekulera i hur spelet kommer se ut. Med andra ord kan spelet likna deras tidigare släpp eller så är det helt annorlunda. Vagt vi vet, men du vet lika mycket som vi gör vid detta laget. I vilket fall tror vi att det kan bli riktigt bra. För om vi ser till historien och det faktum att deras senaste släpp gjorde braksuccé, ja då har vi nog någonting att se fram emot.